Pedicure

 

Classic Pedicure
Een heerlijke ontspannende en verzorgende behandeling voor de voeten. Uiteraard worden de nagels geknipt en wordt eventueel overtollig eelt verwijderd, alsmede eventueel aanwezige eeltpitten en/of ingegroeide nagels of kloven behandeld. Daarna worden de nagels en voeten gefreesd en gepolijst. Als afsluiting van de behandeling worden uw voeten verzorgd met de Aveda Foot Relief. Bij uw eerste behandeling wordt er afhankelijk van de conditie van de voeten een persoonlijk behandelplan opgesteld. 
> 30 min. - €35
> 45 min. - €45

Pedicure de Luxe
Een heerlijk ontspannende en verzorgende behandeling voor de voeten. Er wordt begonnen met een Classic Pedicure en deze behandeling wordt o.a. uitgebreid met en uitgebreide scrub voor de voeten en onderbenen. Als afsluiting volgt er een uitgebreide ontspannende massage van de voeten en onderbenen met Aveda Foot Relief.
> 60 min. - €55

Aveda Foot Relief
Vermoeide voeten kunt u heerlijk verwennen met deze kalmerende crème op basis van actieve kruiden, peelende fruitzuren en plantaardige oliën zoals jojoba en castreum. Zelfs de ruwste, gestreste voeten vinden verkoeling en hydratatie en worden gladder. Heeft een verkwikkend effect op pijnlijke, vermoeide voeten en benen. Verzacht eelt en droge plekken en maakt de voeten mooi glad. Lavendel- en rozemarijnolie verdrijven onaangename geurtjes en de crème trekt snel in.
> 125ml - €30,50