Massages

Even helemaal ontspannen, even rust en even tijd voor jezelf... 


 

Ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage is een uitgebreide en professionele massage van het hele lichaam. Bij de massage worden etherische oliën gebruikt die de ontspanning bevorderen. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfuncties en de stofwisseling van de spieren. Hierdoor kunnen beginnende klachten bestreden en gereduceerd worden.

Shiatsu massage
De shiatsu-behandeling bestaat uit het toepassen van druk met de ballen van de duimen en vingers en de handpalmen op specifieke punten op het lichaam. Traditioneel heten deze punten in het Japans tsubo, hetgeen (stop)fles of kruik betekent. De tsubo op het lichaam heeft de neiging stress en vermoeidheid op te slaan. Druk op dit punt geeft verlichting, zoals onze voorouders reeds instinctief ontdekten. De tsubo´s corresponderen met spieren, botten, bloedvaten, zenuwen, lymfevaten en endocriene klieren. Druktoepassing op deze punten stimuleert niet alleen de huid en verlicht spierstijfheid, maar reguleert eveneens het zenuwstelsel, bevordert de spijsvertering en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en activeert daarmee het natuurlijke herstellende vermogen van het lichaam. 

Sportmassage
Een sportmassage is een preventieve massage. De massage heeft als doel die spieren te masseren die het zwaarst worden belast. Hierdoor ontstaat er een betere doorbloeding waardoor de afvalstoffen beter opgenomen worden. Dit wordt bereikt door een korte maar heftige massage. Deze vorm van massage is geschikt voor iedereen. Want elk lichaam is in beweging, iedereen gebruikt zijn spieren. Door vermoeidheid, stress of overbelasting kunt u last krijgen van nek, schouders, rug, benen of armen. Sportmassage brengt uw spieren in conditie en beperkt eventuele (verdere) pijn. 

 

Tarieven Massages:

30 min. € 49
60 min. € 67,50
90 min. € 93,50 

 

> Klik hier voor info over Bindweefsel Massage.