BindweefselMassage

 

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid, waardoor deze strakker en gladder wordt. Een kuur wordt uitgevoerd voor het verbeteren van lijntjes en huidverslapping in het gelaat, de hals en decolleté. Daarnaast kan de behandeling heel goed worden ingezet om cellulite te verminderen. De deukjes in de huid worden minder diep en het huidoppervlak wordt gladder en strakker. Ook heeft de bindweefselbehandeling op benen en billen een gunstig effect. Ideaal dus bij onrustige pijnlijke, snel vermoeide benen, doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd èn afvalstoffen beter worden afgevoerd.

De Behandeling 
Om het voor u zo aangenaam mogelijk te maken wordt er olie gebruikt op het te behandelen gebied. De bindweefselmassage wordt gestart met een stimulatie van de doorbloeding. Hierna wordt een speciale kneedtechniek in de bindweefsellaag toegepast. De duur van de behandeling is afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling herhaald worden. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld op 6 tot 12 behandelingen. Daarna 1 maal per maand bijhouden.

Wilt u weten of een kuur van bindweefselmassages een oplossing kan bieden voor u? 
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. Tijdens dit gesprek zullen wij u persoonlijk adviseren en u uitvoerig informeren over de behandeling. In sommige gevallen kan een combinatie met een andere behandeling geadviseerd worden. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 040-737 05 16 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.

 

Tarieven:

Gezicht 30 min. € 49
Lichaam 60 min. € 67,50
Lichaam 90 min. € 93,50