Beautiful Brows

Get your Brows in shape! 

 

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor je gezicht. Daarom is het verstandig, dat u samen met een Brow Specialist kijkt naar de wensen en de mogelijkheden. Met behulp van Tweezing & Threading worden de wenkbrauwen geshaped in een mooie, passende vorm bij uw gelaat; er wordt nooit meer verwijderd dan nodig.

Met behulp van draad twisten we over de huid, waardoor zelfs de fijnste donshaartjes verwijderd kunnen worden voor een super strak resultaat!

Zijn uw wenkbrauwen ongelijk? 

Dan kunnen we samen een behandelplan opstellen om naar het gewenste model toe te werken. Uiteraard kunt u naar wens ook uw Brows  laten verven.

Ons doel:  mooie Brows, die passen bij de vorm van uw gezicht en waarbij  u zich nóg mooier voelt!

 

Beautiful Brows

 
Brows Shaping; tweezing & threading  € 24,50
Brows Shaping and Colouring € 32,50
Brows + Eyelashes Shaping and Colouring € 42,50
Teen Brows; 12-16 year € 16
Men Brows € 20
   
Upperlip, chin or cheeks € 9,50
Treading Full Face € 36,50

 

ANASTASIA Beverly Hills 

Wereldwijd is er maar één beautyspecialist, die zich voor 100% heeft toegelegd op de perfecte Brow: Anastasia Soare. Zij heeft vanuit haar exclusieve salon in Beverly Hills de professionele styling van Brows ontwikkeld. Haar visie: wenkbrauwen máken je look, ze zijn essentieel voor je uitstraling. Anastasia ontdekte de ‘golden ratio’, de perfecte Brow voor iedereen op basis van universele verhoudingen in het gezicht. Bij BeauTec geven wij u graag advies voor nóg mooiere Brows! 

Afbeeldingsresultaat voor Duo Brow Powder
DUO BROW POWDER
Met dit tweekleurige compacte poeder worden mooie, natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd. Het poeder hecht zich mooi tussen de haren en blijft perfect zitten, zonder uit te smeren.De tabletten bestaan uit twee verschillende teints, waarmee de perfecte kleur bij uw haarkleur gecreëerd kan worden.
> €29,50 


BROW WIZ
Ideaal voor het invullen van uw wenkbrauwen voor de ultieme natuurlijke look. Anastasia's ultrafijne potloodpunt bootst het uiterlijk van kleine haartjes na. Het vulpotlood en de essentiële Spooley Brush maken het creëren van vollere wenkbrauwen eenvoudig. Het mechanische potlood hoeft nooit te worden geslepen en de ingebouwde Spooley Brush geeft een natuurlijk uiterlijk aan uw wenkbrauwen.
> €28,96

 

ANASTASIA BROW ENHANCING SERUM
Hèt serum voor gezondere en vollere wenkbrauwen. Het is klinisch is bewezen, dat onze geavanceerde pentapeptide keten - bestaande uit 5 peptiden bij 10% - de groei van dikker en langer uitziend haar in 100% van de proefpersonen aanmoedigt. 
Dit stimulerend serum is rijk aan botanische extracten en pentapeptiden en de haarfollikel zal gereactiveerd worden. Bij regelmatig gebruik - twee keer per dag - bereikt u vollere en langere wenkbrauwen.
> €49,95

TIP: Vraag ook naar het Brows Membership via 040-7370516 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..