Alka

Ontzuren met Alka®

Ontzuren van uw lichaam kunt u aangenaam doen door de Alka® producten te gebruiken. Alle Alka® producten zijn speciaal ontwikkeld om optimaal te ontzuren. De producten kunnen los van elkaar worden gebruikt, maar ook met elkaar worden gecombineerd. U kunt dus ontzuren op een wijze die bij uw situatie en levensstijl past. Ontzuren kunt u als een kuur van enkele weken doen (bijvoorbeeld om de 2 maanden), maar de producten lenen zich zeer goed om dagelijks te gebruiken en zo uw lichaam gezond te houden.

 

Wanneer gebruikt u welk ontzurend Alka® product?
Alka® Druppels, Alka® Tabs Original, Alka® Tabs Magnesium en Alka® Tabs Calcium zijn ontzurende producten waarmee u de basische buffer natriumbicarbonaat in het lichaam verhoogt. Met Alka® Tabs Magnesium en Alka® Tabs Calcium voegt u daarnaast ook nog extra magnesium en calcium toe aan het lichaam; erg goed voor mensen met een tekort aam magnesium en calcium. Als er zure afvalstoffen in het lichaam aanwezig zijn, dan is het raadzaam om deze producten te gebruiken. Met Alka® Druppels dient u dagelijks gemiddeld 5 glazen water met druppels te drinken. Als u niet zoveel water kan of mag drinken, dan is het ook mogelijk om de Alka® Druppels in combinatie met de Alka® Tabs te gebruiken.

Om het ontzuren verder te intensiveren of te veraangenamen gaat u Alka® Thee, Alka® Bad en Alka® Greens gebruiken. Met Alka® Thee voert u de zuren sneller af door het drinken van ontzurende kruidenthee. Alka® Bad stimuleert de zuurafvoer via de huid door het nemen van ontspannende ontzurende baden; erg goed bij o.a. de ondersteuning van de huid en de gewrichten, ontsierde nagels en aanwezigheid van schimmels. Met Alka® Greens beschermt u het lichaam tegen verzuring door deze dagelijks te voeden met een weldadig hoeveelheid hoogwaardige basische en orthomoleculaire voedingsstoffen. Dagelijks een glas Alka® Greens vervangt uw voedingssupplementen en is ideaal voor het versterken van het immuunsysteem.

Heeft u al ontdekt wat het dagelijkse nemen van “superfoods” zoals o.a. tarwegras, gerstegras, spirulina, chlorella, alfalfa, bloempollen en groente- en fruitextracten voor uw lichaam kunnen betekenen? Begin de dag met een glas Alka® Greens. Alka® Greens bevat een variëteit aan superfoods en is licht gezoet door toevoeging van “wilde Stevia”.  Stevia is een gezonde natuurlijke zoetstof verkregen uit de Steviaplant. Stevia heeft geen invloed op de bloedsuikerspiegel en is dus ook geschikt voor diabetici! Alka® Greens voedt uw lichaam, verbetert de darm-, de gewrichts- en de hersenfunctie én is lekker om te drinken. Begin de dag met een glas Alka® Greens en ervaar de hernieuwde energie al na enkele weken!

 

Huidverzorging om te ontzuren

Alka® Bad is uniek samengesteld basisch badzout dat het lichaam helpt met het afvoeren van losgeweekte zure afvalstoffen. Afvalzuren worden door het lichaam afgevoerd via de nieren, de darmen, de longen en via ons grootste orgaan: de huid!
> €9,95 - 275g
> €24,95 - 1.200g

Alka® Scrub is een unieke basische zout/olie scrubformule voor het gehele lichaam. Het scrubzout dat bestaat uit fijne korrels van ongeraffineerd Himalayazout en natriumbicarbonaat neutraliseert overtollige zure afvalstoffen, verwijdert dode huidcellen en mineraliseert de huid.
> €24,95 - 625g

Met een basische pH-waarde van 8.2 ondersteunt Alka® Crème de gezonde zuurgraad van de huid door het neutraliseren van zure afvalstoffen. Door het gebruik van Alka® Crème kan de huid weer ademen. Met Alka® Crème creëert u het gezonde zuur-base evenwicht voor uw huid.
> €39,95 - 200ml

 

Supplementen om te ontzuren

 

Alka®  Druppels is een basisch mineralenconcentraat, dat is ontwikkeld om overtollige zure afvalstoffen in het lichaam te neutraliseren en af te voeren.
> €29,95 - 37ml

Alka® Tabs Original zijn tabletten, die bestaan uit natriumbicarbonaat, kaliumbicarbonaat en zink en is omhuld door een maagsapresistente coating. Dankzij deze coating worden de bicarbonaten gedoseerd opgenomen via de darmen.
> €24,95 - 90 tabletten

Met de Alka® Tabs Magnesium tabletjes combineert u ontzuren met het toevoegen van extra magnesium aan het lichaam. Ideaal voor mensen, die naast ontzuren ook een extra magnesiumbehoefte hebben.
> €24,95 - 90 tabletten

Met Alka® Tabs Calcium tabletjes combineert u ontzuren met het toevoegen van extra calcium aan het lichaam.
> €24,95 - 90 tabletten

 

Voeding om te ontzuren

Alka Thee
Kruiden zijn de kracht uit de natuur! Ieder kruid bevat energierijke elementen die de bouwstenen vormen van ons lichaam. Met een selectie van maar liefst 52 soorten kruiden, bevat Alka® Thee het gehele spectrum aan elementen, die zorgen voor het neutraliseren en afvoeren van afvalzuren uit het lichaam.
> €14,95 - 50 stuks
> €24,95 - 100 stuks

Alka® Greens: uw dagelijkse complete aanvulling! 
Dagelijks een glas met Alka® Greens ondersteunt een gezonde zuurbalans van het lichaam.
> Nu tijdelijk: €14,95 - 10 supplementen incl. shaker
> €39,95 - 30 supplementen

Wilt u meer weten over Alka? 
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. Tijdens dit gesprek zullen wij u persoonlijk adviseren en u uitvoerig informeren. In sommige gevallen kan een combinatie met een test o.b.v. bioresonantie geadviseerd worden. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 040-737 05 16 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.